Gelukkig nieuwjaar! Nu verlaagde prijzen op onze slides & Elegance linten!
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Onze samenwerking met Sustainable Fashion Gift Card ✨

Goed nieuws! Sinds vandaag kan je ons terugvinden op de ‘Sustainable Fashion Gift Card’ website. Wil jij je vrienden, familie of jezelf een duurzaam cadeau geven? Dan is dit de uitgelezen kans! Ontdek wat onze samenwerking precies inhoudt.

Wat is de Sustainable Fashion Gift Card?

De Sustainable Fashion Gift Card, gelanceerd op 20 april 2020, is de eerste fashion giftcard ter wereld gericht op duurzaamheid die je online en offline bij merken, winkels, belevenissen, fashion rental en vintage winkels kan verzilveren. Met de SFGC ontdek je een wereld vol prachtige mode die goed is.

Waarom is er een Sustainable Fashion Gift Card?

Niemand zou hoeven twijfelen aan een goed cadeau.

Ruim de helft van de mensen vindt het belangrijk dat hun kleding duurzaam is, maar slechts 14% probeert daadwerkelijk duurzame kleding te dragen. Deze kloof wilt SFGC overbruggen. Met de Sustainable Fashion Gift Card wordt het makkelijk om een mooi en goed fashion cadeau te geven. Met de giftcard ondersteun je de fashion revolutie die nodig is om de mode-industrie te verduurzamen, en tegelijkertijd investeer je in fashion pioniers die zich elke dag inzetten voor een betere mode-industrie.

Hoe werkt de Sustainable Fashion Gift Card precies?

Ga naar de SFGC website en koop hier een giftcard met een waarde naar keuze. Kies vervolgens bij welke fashion pioniers je je giftcard wilt verzilveren. Wil je je giftcard gedeeltelijk of volledig bij ons spenderen? Super! Dan ontvang je per mail een unieke kortingscode. Deze code kan je in het winkelmandje van onze webshop toevoegen!

Good to know: De SFGC hoef je niet in één keer te besteden. Je kan jouw SFGC van bijvoorbeeld 50 euro omruilen voor een Rarámuri-code van 20 euro. De overige 30 euro blijft dan op jouw SFGC staan.

Waarom zijn wij aangesloten bij de Sustainable Fashion Gift Card?

Wij geloofden meteen in het concept. Niet alleen kan de giftcard een financiële boost geven aan de duurzame mode-industrie, het geeft mensen bovenal een transparant en betrouwbaar beeld van deze sector. Alle merken die deel uitmaken van de SFGC worden zorgvuldig gescreend. Geen greenwashing dus! We zijn fier om deel uit te maken van een netwerk vol creatieve en innovatieve modemerken.

Wij gebruiken cookies om je de beste ervaring te bieden. Als je doorgaat gaan we ervan uit dat je hiermee tevreden bent.

Ontvang €10 korting!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg €10 korting op je sandalen.