Gelukkig nieuwjaar! Nu verlaagde prijzen op onze slides & Elegance linten!

Rarámuri - 'Zij met zwevende voeten'

Gemaakt voor de durvers, de doeners en de dromers.

Ons verhaal

Edel Van Riet is een echte avonturier. Van jongs af aan hunkerde de ontdekkingsreiziger in hem naar grootse avonturen. Op een dag besloot hij in zijn eentje Latijns-Amerika te gaan ontdekken. Hij werkte als vrijwilliger in Guatemala, begeleidde trektochten naar vulkanen in Nicaragua, trok door de Mexicaanse jungle en zeilde de Caraïbische Zee over tot in Colombia. Een ontdekkingsreis om nooit te vergeten.

Eén ontmoeting zou op hem een diepe indruk nalaten. Rondtrekkend in het hooggebergte van Mexico leerde Edel een wel heel bijzondere Indiaanse stam kennen. Zij noemden zichzelf de Rarámuri, wat letterlijk ‘zij met zwevende voeten’ betekent. Deze ontmoeting was het begin van een nieuwe avontuur.

Ons team

Elien  Sales & Marketing all rounder

Rarámuri favorieten: Cancun & Cali 
Guilty pleasure: ribble chips en rode wijn

Edel – CEO

Rarámuri favorieten: Chalco & Palermo
Guilty pleasure: pikante pepers

Inspiratie en creativiteit

Geïnspireerd door de eeuwenoude techniek waarop de Rarámuri hun eigen schoeisel vervaardigen. Met linten knopen ze een stuk autoband rond hun voet.

Eenvoud en comfort

Geen onzinnige details. Gewoon de meest comfortabele, stijlvolste reissandaal ooit. Ontstaan uit een avontuur, gemaakt voor het volgende.

Eerlijk en ecologisch

Geen oneerlijke productie in lageloonlanden. Gemaakt door de beste Spaanse schoenmaker uit vervaardigd leder en vulkanisch rubber.

Wij gebruiken cookies om je de beste ervaring te bieden. Als je doorgaat gaan we ervan uit dat je hiermee tevreden bent.

Ontvang €10 korting!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg €10 korting op je sandalen.