Gelukkig nieuwjaar! Nu verlaagde prijzen op onze slides & Elegance linten!

Wij planten bomen!

0
bos geplant

Ons goed doel

Voor elke verkochte sandaal planten we met veel plezier een boom met de hulp van de non-profit organisatie Bos+. Geïnspireerd door het verhaal van de Rarámuri Indianen die op traditionele manier in het Mexicaanse hooggebergte leven, willen we even dicht bij de natuur staan als hen. Ecologie en eerlijke mode zijn de kernwaarden van ons merk.

“We willen even dicht bij de natuur staan als hen”

De Rarámuri geloven dat de wereld ontstond toen de zon de maan kuste. Deze spirituele ontmoeting veroorzaakte een vloedgolf die alles wegvaagde en slechts enkele zaadjes op aarde achterliet. Uit deze ontluikende zaadjes zouden de Rarámuri Indianen ontstaan zijn.

Ter ere van het scheppingsverhaal van de Rarámuri, geven we graag iets terug aan Moeder Aarde. Bos+ plant bomen voor ons over de hele wereld dankzij de financiering die elke verkochte Rarámuri sandaal oplevert.

Wereldwijd

reissandalen-lint-sandalen-travelsandals-ribbon-sandals-sandales-rubans-lacets

We planten bomen over de hele wereld. Zo hebben we onder andere bos geplant in Kenya, Guatemala, Indonesië en het Amazonenregenwoud. 

+1000 bomen

rararmuri-sandalen-ribbon-sandals-lint-sandalen-reissandalen

Per verkochte sandaal planten wij 1 boom! Sinds 2019 hebben we reeds meer dan 1000 bomen geplant. Goed voor een bebossing van 12080 m². En we zijn nog maar net begonnen…

203,97 ton CO2

lint-bandjes-rararmuri-sandalen-ribbon-sandals-lint-sandalen-reissandalen

12080 m² bos, da’s maar liefst 203 ton koolstofmonoxide (fijn stof). Dat is gelijk aan het verbruik van een auto die 16107 dagen rondrijdt!

Wij gebruiken cookies om je de beste ervaring te bieden. Als je doorgaat gaan we ervan uit dat je hiermee tevreden bent.

Ontvang 10% korting!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg 10% korting op je sandalen