Indien je bestelling geplaatst is voor 15 uur sturen we je pakket dezelfde dag op en zijn volgende levertermijnen van toepassing:

  • België: 1-2 werkdagen
  • Nederland: 1-2 werkdagen
  • Duitsland: 2-3 werkdagen
  • Frankrijk: 2-3 werkdagen
  • Verenigd Koningrijk: 3 dagen
  • Spanje: 4 dagen
  • Italië: 4 dagen
  • Anere EU landen: 4 dagen

Momenteel zijn onze sandalen enkel te verkrijgen op de webshop.

Je normale schoenmaat is de juiste keuze. We hebben ons uiterste best gedaan de taillering van de zool zo universeel mogelijk te maken. De Rarámuri Sandals vallen noch groter, noch kleiner dan je normale schoenmaat. Als je toch nog twijfelt kan je gewoon je voetjes meten en onze maattabel raadplegen! :

Natuurlijk! Indien de Sandals niet passen stuur je ze gewoon terug naar ons toe. Wij sturen je zo snel mogelijk je juiste maat! Klik hier om het retourformulier te downloaden.
Natuurlijk! We hebben een “no questions asked” 14 daagse retour policy. Als je de Sandals retour wil sturen voor eender welke reden kan dit zonder probleem. Eens je echter gevoeld hebt hoe lekker ze zitten betwijfelen we het of je ze ooit nog wil afgeven 😉 Laat zeker iets weten alvorens je een pakket naar ons terug stuur zodat we weten dat zo op komst zijn. info@raramurisandals.com Retour adres: Van Riet Design BVBA Befferdreef 3 2820 Bonheiden België Klik hier om het retourformulier te downloaden.

Ja hoor, vanaf je bestelling succesvol geplaatst is krijg je een bevestigingsmail. Wanneer je bestelling wordt verzonden krijg je een track and trace code.

Ja, zonder probleem! We gebruiken textiel van hoge kwaliteit. Als je linten vuil zijn kan je ze gewoon wassen in je wasmachine (niet boven 40°c) en ze zullen er als nieuw uitzien! Steek zeker je linten niet in de droogmachine, hierdoor zullen we krimpen.

Ja!! De Rarámuri Sandals zitten zeer comfortabel en stevig rond je voet. Tot op heden hebben we enkel tevreden klanten. Het mooie van het concept is dat je ze kan dragen hoe je zelf wil, we zijn er dan ook zeker van dat jij meerdere manieren zal vinden om je Rarámuri’s perfect rond je voetjes te laten passen!

Het Chilón model heeft een hoogte van 4 cm vooraan en 11 cm achteraan.

Onze sandalen zijn vervaardigd uit hoogwaardig leder en vulkanisch rubber, om je zool te beschermen raden we aan ze voor gebruik in te spuiten met een “Leather protector” spray. Dit zal het leder voeden en beschermen tegen vocht en vuil. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

We sturen een nieuwsbrief uit met promoties, nieuwe manieren om je sandalen te knopen en tal van andere leuke zaken.

© all rights reserved Rarámuri Sandals Antwerp - BE 0651.889.587