Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

6 Tips hoe je voeten summer-proof te maken

De zonnige zomermaanden zijn eindelijk aangebroken! Het warmere weer is in het land en de winterlaarzen worden geruild voor zomersandalen. Zijn uw voeten klaar om gezien te worden tijdens het zomerseizoen? Van het aanbrengen van een laagje nagellak tot het verwennen van jezelf op een nieuw paar trendy sandalen, we delen onze tips om je te helpen je voeten summerproof te maken!

KRIJG EEN PEDICURE

Een frisse pedicure is de perfecte manier om het zomerseizoen goed te beginnen. Je zal met trots je sandalen dragen en je voeten zullen je dankbaar zijn. En als je voeten
er eenmaal goed uitzien, hoef je ze enkel maar te onderhouden met een eenvoudig opfrisbeurt.

EXFOLATIE

Een kleine home-foot-scrub heeft nooit iemand pijn gedaan! Als een pedicure niet uw ding is, of je spaart je geld liever voor een mooi paar sandalen kan regelmatig
scrubben je voeten zacht en fris houden.

BEVOCHTIGEN

Het is ook belangrijk om na het scrubben je voeten te hydrateren, zodat ze klaar zijn voor de zomer. Er zijn specifieke voetcrèmes en lotions beschikbaar als u extra hydratatie nodig heeft, maar elke lotion is goed! Laat je deze zomer niet vangen met droge voeten.

UW VOETEN HYDRATEREN

Al een lange dag op de been? Een voetbad kan wonderen doen! Je kan zelfs etherische oliën of Epsomzout toevoegen voor de ultieme ontspannende ervaring. Een voetbad is een geweldige manier om zelfzorg toe te voegen aan je routine en tegelijkertijd zachte, zomerklare voetjes te krijgen.

LAAT ZE ER MOOI UITZIEN

Hoe je je voeten ook behandelt, het doel is dat ze er op hun best uitzien. Blijf je naar
beneden kijken en huiveren bij het zien van je gechipt nagellak? Geef je nagels
een frisse nieuwe laklaag! Of misschien heb je een nieuwe look nodig, wat nieuw
zomerschoeisel. Een nieuw paar sandalen zal je enthousiast maken voor
het seizoen en er tegelijkertijd voor zorgen dat je voeten er op hun best
uitzien.

MIX AND MATCH

Een goede manier om je voeten gelukkig en gezond te houden is om je sandalen door elkaar te dragen in plaats van dagelijks hetzelfde paar sandalen. Het kan dus nodig zijn om jezelf te trakteren op een paar nieuwe sandalen voor de zomer. Waarom probeer je niet een paar Rarámuri sandalen? Bekijk onze lintsandalen en kies er een paar uit! Je weet wel, voor de gezondheid van je voeten. 😉

Of je nu op zoek bent naar regular sandalen of lintsandalen, wij hebben het perfecte paar om je te doen schitteren deze zomer. Ga op reis en scrol door onze collectie om je voeten summer-proof te maken!

Wij gebruiken cookies om je de beste ervaring te bieden. Als je doorgaat gaan we ervan uit dat je hiermee tevreden bent.

Ontvang 10% korting!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en krijg 10% korting op je sandalen